Színházat a nappalidba!

    Próbáld ki a színházi élmény egy teljesen új formáját - a lakásszínházat - ahol otthonod kényelméből tekintheted meg előadásainkat, miközben teljesen megszűnik a határ színész és néző között. Képzelj el egy előadást, ahol az otthonod a történet helyszíne, berendezésed a díszlet, tárgyaid pedig kellékek... A nappalid teljes mértékben a cselekmény immanens részévé válik, miközben a nézőközönség szó szerint benne él a darabban: együtt sír, együtt nevet, együtt "lélegzik" a szereplőkkel. 

  Mit kell ehhez tenned?

    Mi visszük az előadást, te adod a helyszínt és a nézőket. Csupán annyi a dolgod, hogy  a lakasszinhaz@gmail.com emailcímen keresztül meghívj magadhoz minket és velünk együtt néhány barátodat, ismerősödet. A többiről már mi gondoskodunk. 

  Néhány fontos tudnivaló:

  • A lakásszínház nem lakberendezés: otthonodat nem rendezzük át
  • A darabjaink bármilyen (kicsi) lakásban előadhatóak. 
  • Előzetes terepszemle nincs, csak rövid idővel az előadás kezdete előtt érkezünk a helyszínre, hogy a szükséges előkészületeket elvégezzük.
  • Optimális nézőszám a szoba méretétől függ, ugyanakkor nem érdemes tartani a túlzsúfoltságtól, tapasztalatink szerint 10-12 fő bárhol elfér, nagyobb lakásokban akár ennek a többszöröse is!
  • Mivel a lakás szolgál a darab helyszínéül, a nézőközönségen és a színészeken kívül mások (pl. kisgyerekek) lehetőleg a többi szobában se tartózkodjanak, hogy ne zavarjuk egymást.
© 2016 HázTűzNéző színtársulat   -   lakasszinhaz@gmail.com   -   www.facebook.com/HazTuzNezo
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el